chasmine.blogg.se

Jahapp! hej på er

Kategori: Allmänt

 
Jahapp! hej på er. Har länge velat blogga, men livet har gått före och har absolut inte haft tid att använda datorn till något annat än att betala räkningar och lämna in inlämningsuppgifter de senaste månaderna. Nu sedan 3 juni får jag äntligen säga: jag är utexaminerad närvårdare inom området vård och fostran av barn och unga.
 
Mycket har hänt den senaste tiden, både positivt o negativt. Det positiva är att jag från olika håll o kanter har fått höra att jag blivit en gladare person som inte är lika tystlåten som förut, en aning tvärtom, känns nästan som att jag talar för mycket faktiskt. Man blir lite chockerad själv... Jag tror helt enkelt, eller jag vet faktiskt själv att jag har tagit ett steg mot rätt riktning. Även om varje dag inte alltid blir så bra som man hade tänkt sig! De negativa behöver man inte börja dra upp, för jag vill helst fokusera på positiva grejjer.
 
Just nu sommarjobbar jag och letar i princip varje dag efter ett jobb som mycket gärna skulle få börja direkt efter att sommarvikariatet tar slut. Men som med allt annat så förväntar jag mig inte så mycket utan tar mest dagen som den kommer! Går planerna som de ska så ska jag flytta hemifrån innan året 2016 är slut. För jag längtar så efter en egen lägenhet! hehe och det sist nämnda trodde jag aldrig att jag skulle säga förut. Tiderna har ändrats och jag är nuförtiden singel sen flera månader tillbaka. Huhu, ja vissa dagar hänger man knappt med i svängarna. De som undrar något får gärna slänga iväg en komentar! eller fråga mig när vi ses någonstans.